Skip to main content
 Zonnedauw 30, 9202 PA Drachten    Ma t/m do 8.00 tot 17.00 uur (vrijdag, zaterdag en avondspreekuur alleen op afspraak)

Werken bij AchilleonZorg

ENTHOUSIASTE PODOTHERAPEUTEN GEZOCHT! 

- Friesland, Groningen en Drenthe -

Bij AchilleonZorg help je mensen van allerlei leeftijden, met uiteenlopende hulpvragen. Het is aan jou om hen de beste zorg te bieden. Om ze te woord te staan, advies te geven en uit te vinden welke orthese of prothese het beste bij ze past. Want AchilleonZorg zorgt voor beweging! Dus, als jij een uitdaging niet uit de weg gaat, kwaliteit biedt en altijd bezig bent met nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied, dan maken we graag kennis met je. Zeker als je ook nog achter ons duurzame beleid staat. 

Ben jij die gedreven, deskundige podotherapeut? Dan komen we graag met je in contact!
Als podotherapeut in onze dynamische organisatie heb je contact met patiënten en externe relaties in Friesland, Groningen en Drenthe. Samen met je collega's ben jij verantwoordelijk voor het behandelen van patiënten met voet-, enkel-, knie-, heup- en rugklachten, die voortvloeien uit een afwijkend functioneren van de voeten. Het doel is om stoornissen in het functioneren van het steun- en bewegingsapparaat op te heffen, te verminderen, te compenseren of te voorkomen.

AchilleonZorg, voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid
AchilleonZorg is koploper op het gebied van innovatie. Wij werken bijvoorbeeld met de nieuwste technologieën en de modernste software. Iedere dag zetten wij onze kennis en kunde in voor kwalitatief hoogwaardige voetzorg. Dit borgen wij door nauwe samenwerking met diverse specialisten in de eerste en tweede lijn, zoals vaatchirurgen, neurologen, reumatologen, internisten, revalidatieartsen, wondconsulenten, huisartsen, fysiotherapeuten en orthopedisch schoenmakers. Onze podotherapeuten werken onder andere in gezondheidscentra en ziekenhuizen.

Wat vragen we van je?
We zijn op zoek naar een (bijna) afgestudeerde podotherapeut die op professionele wijze onze organisatie kan vertegenwoordigen. Je bent deskundig en uiteraard kun je goed met mensen omgaan. Natuurlijk met je patiënten, maar ook met je collega's. Jij houdt er niet van om 'op een eilandje te zitten'. Je houdt de ontwikkelingen in je vakgebied goed bij, bent geïnteresseerd in innovaties en je staat achter ons duurzaamheidsbeleid. Als je al werkervaring hebt, werkt dat zeker in je voordeel.

Wat mag je van ons verwachten?
Een prima salaris, een interessant pakket secundaire arbeidsvoorwaarden (auto van de zaak) en diverse scholingsmogelijkheden. Daarnaast maak je deel uit van een specialistisch team met een goede en open teamsfeer.

Belangstelling? Stuur of mail dan je sollicitatie met cv naar:
AchilleonZorg t.a.v.Nancy Kooymans, Zonnedauw 30, 9202 PA Drachten
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zoeken (en vinden) graag onze eigen kandidaten. In acquisitie hebben we dan ook geen belangstelling. 

  • Maandag t/m donderdag van 8.30 tot 13.00 uur

    +31 (0)512 584999

  • Mail uw vraag naar

    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AchilleonZorg werkt samen met o.a.

Klantenservice

Webdesign: dehaancreative.nl - Webdevelopment: WebSpinner

Copyright © 2021 AchilleonZorg